Siirry suoraan sisältöön

Martti ja May Salomaan säätiön vuokra-asunnot ovat Tikkurilan, Korson ja Koivukylän alueella sijaitsevia 32–36 neliöisiä yksiöitä ja 55–60 neliöisiä kaksioita. Asuntoja vuokrataan Vantaalla asuville vähävaraisille ikääntyneille henkilöille, jotka kykenevät elämään itsenäisesti. Asuntojen vuokrat ovat markkinaehtoisia vuokria edullisempia.

Asunnot ovat suunniteltu helpottamaan senioreiden elämistä ja arkea. Neliöitään tilavamman tuntuisissa huoneistoissa on apuvälineiden varassa liikkuminen vaivatonta. Asuntoihin on esteetön kulku hissillä ja lisämukavuutta tuo omat huoneistokohtaiset saunat. Lisäksi niissä on myös suuri parveke tai terassi.

Hakeminen säätiön vuokra-asuntoihin on mahdollista ympäri vuoden.

Asuntoja voi hakea täyttämällä asuntohakemuslomakkeen, jonka voi ladata säätiön verkkosivuilta tai pyytää säätiön asiamieheltä toimitettavaksi kirjeitse tai sähköpostitse. Hakemuksen täyttö- ja palautusohjeet toimitetaan hakemuslomakkeen liitteenä. Apua hakemuksen täyttämiseen sekä lisätietoja vuokra-asuntoihin liittyen voi tiedustella säätiön asiamieheltä.

Asuntohakemuksen voimassaoloaika on 12 kuukautta sen täyttöajankohdasta. Hakemuksen käsittelyvaiheista ei erikseen ilmoiteta hakijalle, ellei hakemukseen liittyen tarvita lisätietoja. Hakijaan ollaan yhteydessä, kun säätiöllä on mahdollisuus tarjota hänelle asuntoa. Vuokralaisvalinnat asuntoihin tekee säätiön hallitus edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Kultarikontie 11, 01300 Vantaa

Peltolantie 22, 01300 Vantaa

Orapihlajanpolku 1, 01340 Vantaa

Ulrikankuja 6, 01350 Vantaa

Maakotkantie 4, 01450 Vantaa